18.04.2014 14:35

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli ve İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya’yı makamında ağırladı.

Yerel Seçimler’in ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli’yi makamında ağırladı. Rektör Pakdemirli’ye Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süreyya Sürücüoğlu ve Prof. Dr. Erdoğan Özkara ile CBÜ Genel Sekreteri Hayati Tural eşlik etti. Rektör Pakdemirli, Başkan Ergün’e tebrik ziyaretinde bulunmak istediklerini belirterek, yeni görev döneminde kendisine başarılar diledi. Başkan Ergün de Celal Bayar Üniversitesi ile geçmişte olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ortak çalışmaların devam edeceğini belirtip, nezaket ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür etti. Ardından İl Emniyet Müdürü Erhan Alkaya’yı makamında ağırlayan Başkan Ergün, nezaket ziyaretlerinden dolayı kendisine de teşekkür etti. Alkaya da Başkan Ergün’e çalışmalarında başarılar dileyerek, “Kazasız, belasız bir şekilde Manisa’ya yakışır bir seçim olduğu kanaatindeyim. Bunu tüm siyasilerle birlikte saygı çerçevesinde başardınız. Manisa kazandı. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da güzel çalışmalara imza atacağınızı düşünüyor, yeni döneminizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.