Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2014 16:25

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şeyh Fenari Camii’nde geleneksel hale gelerek bu yıl 14.’sü düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Lokma Hayrına katıldı. Başkan Ergün, düzenlenen etkinlikte bayanlara da gül dağıtırken, kendisine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti.

Şeyh Fenari Camii’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kutlu Doğum Haftası Lokma Hayrına, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de katıldı. Düzenlenen etkinliğe Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Güzgülü, Hüseyin Köroğlu ile birlikte MESOB Başkanı Hasan Geriter, MESO Başkanı Bahattin Akyüz, Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener ile birlikte Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazı çıkışında Manisa Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin tarafından çiçekle karşılanan Başkan Ergün, kendisini bekleyen çocukları da top ve harçlık dağıtarak sevindirdi. Ardından çevrede bulunan ve çay bahçesinde vakit geçiren kadınlara da gül dağıtan Başkan Ergün, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken tebrikleri de kabul etti. Gül dağıtımının ardından beraberindekilerle birlikte Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin’in kıraathanesinde lokma hayrından tadan Başkan Ergün, burada vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Ergün, etkinlik sonunda yaptığı konuşma da ise, “Hayırlı bir Cuma gününde sizlerle beraber olmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Kutlu Doğum Haftası içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıllarda da burada hep beraber olmuştuk, yine Allah nasip etti ve bugün de bir aradayız. Allah nice Kutlu Doğum Haftalarında sizlerle birlikte olmayı bizlere nasip etsin” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu