Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.04.2014 17:39

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, makamında kendisine tebrik ziyaretinde bulunan sırasıyla Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç, MHP Şehzadeler Meclis Üyeleri, eski futbol hakemlerinden Ertuğrul Dilek ve eski Devlet Bakanı Işılay Saygın’ı ağırladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç’i ağırladı. Başkan Ergün’e görevinde başarılar dileyen Genç, Manisa’ya güzel hizmetlerin geleceğine inandıklarını ifade etti. Ziyareti nedeniyle Genç’e teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, 16 Şubat 2014’de yapılan Türk Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu’nda idari işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak seçilen Genç’e yeni görevinde başarılar diledi.

MHP Şehzadeler’den Tebrik Ziyareti

Genç’in ardından Başkan Ergün’ü MHP Şehzadeler Belediye Meclis üyeleri ziyaret etti. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay ile birlikte Ergün’ü ziyaret eden Belediye Meclis üyeleri, çiçek takdim ederek Başkan Ergün’e başarı dileklerinde bulundu. MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Çağrı Tuatay da, Başkan Ergün’e rozet hediye etti. Ziyaretleri nedeniyle Meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Ergün, “Tabi gönül isterdi ki, Belediye Başkanı ile birlikte bu görevi yapalım. Ama milletimiz böyle takdir etti. Saygı duymamız gerekiyor. Sizleri tebrik ediyor, Manisa için güzel kararlara imza atmamızı diliyorum” dedi. Ziyaret sonunda Başkan Ergün, konuklarını tek tek selamlayarak uğurladı.

Değişim büyüyerek devam edecek

Şehzadeler Belediye Meclis üyeleri ziyaretinin ardından Başkan Ergün, eski futbol hakemlerinden Ertuğrul Dilek ile işadamı Erdoğan Balkır’ı ağırladı. Konuklarını kapıda karşılayarak ağırlayan Başkan Ergün, ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Manisa’nın her açıdan çok değiştiğini ve güzelleştiğini belirten eski futbol hakemi Ertuğrul Dilek, bu değişimin büyüyerek devam edeceğine gönülden inandıklarını ifade etti. Dilek, Başkan Ergün’e görevinde başarılar diledi.

Eski Bakandan Ergün’e övgü

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, son olarak eski Devlet Bakanı Işılay Saygın ile Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura’yı ağırladı. Bir İzmirli olarak Manisa’da son 5 yılda ortaya konan değişimi ilgiyle takip ettiğini ve beğendiğini dile getiren eski Bakan Işılay Saygın, “Bunları eski bir belediye başkanı olarak söylüyorum. Gerçekten Manisa sizinle birlikte çok değişti. Hizmetleriniz şehrin ufkunu açtı” dedi. Başkan Ergün’ün Manisa’nın bir evladı olarak yalnızca kentini düşünen bir Belediye Başkanı olduğunu belirten Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura da, Ergün’e görevinde başarılar diledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu