18.04.2014 17:51

MANİSA Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Özkal, hayatını Mahmut Ziya Karataş ile birleştirirken, çiftlerin nikâhını Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün kıydı. Başkan Ergün, çok sayıda davetlinin katıldığı nikâh töreninde çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hayatını Mahmut Ziya Karataş ile birleştiren Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Özkal’ın nikâhını kıydı. Fatih Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen nikâh törenine Başkan Ergün’ün eşi Şeyda Ergün ile birlikte çok sayıda davetli de katıldı. Çiftin nikâh şahitliklerini Nursel Ustamehmetoğlu, İş Adamı Kanber Ali Atabey ile birlikte Ahmet Durduran yaptı. Çiftin nikâhını kıyan Başkan Ergün, çiftlere ömür boyu mutluluk temennisinde bulunurken, “Tabi ki birlikteliğinizde iyi günleri de kötü günleri de birbirinizle yaşayacaksınız. Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Başkan Ergün daha sonra evlilik cüzdanını Duygu Özkal’a teslim ederek, eşi Şeyda Ergün ile birlikte çiftleri tebrik etti.