Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2014 15:50

474. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında ilimize gelen yabancı konuklar Saruhan Otel’de akşam yemeğinde ağırlandı. Festivalin, Şehzadeler Şehri Manisa’nın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle tanıtılmasına vesile olduğunu belirten Başkan Ergün, “Festivalimizin tek amacı barış, kardeşlik, sevgi ve kültürel işbirliğini ülkeler arasında paylaşmak ve bu amaç doğrultusunda sizlerle birlikte olabilmektir” dedi.

Saruhan Otel’de 474. Uluslararası Mesir Macunu Festivali kapsamında ilimize gelen yabancı konuklar adına akşam yemeği verildi. Yemeğe Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ve eşi Hafize Savaş, MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Mesir Komitesi Üyesi Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. Gece de Akapella Grubu da bir konser verdi. Konserin ardından bir konuşma yapan Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, festivali onurlandırdıkları için tüm yabancı konuklarına teşekkür ederek kendilerini Manisa’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Tek Amaç barış, kardeşlik, sevgi ve kültürel işbirliğini paylaşmak

Vali Savaş’ın ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün bir konuşma yaptı. 474.’kez düzenlenen Mesir Macunu Festivali’nin, coşkusunun yabancı konukların katılımıyla daha arttığı belirten Başkan Ergün, festivale katılımlarından dolayı konuklara teşekkür etti. Festivalin ülkeler arasında ekonomik işbirliği gelişimine de katkı sağladığını belirten Başkan Ergün,“Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle Şehzadeler Şehri Manisa’mızın hem ülkemizde, hem de uluslararası platformlarda tanıtılması anlamında bir vesilesi olarak gördüğümüz Uluslararası Mesir Macunu Festivali’ni, ilimize gelen yabancı konuklarımızla birlikte bir kez daha yaşıyoruz. Bu yıl 474.’kez düzenlediğimiz Mesir Macunu Festivalimizin tek amacı barış, kardeşlik, sevgi ve kültürel işbirliğini ülkeler arasında paylaşmak ve bu amaç doğrultusunda sizlerle birlikte olabilmektir. Bu vesileyle de ülkeler arasında ekonomik işbirliğinin gelişimine katkı sağlamaktır. Pazar günü saçım töreniyle noktalanacak olan festivalimizde Manisa’dan umarım en iyi duygular ile konuklarımızı uğurlamak bize nasip olur. Festivalimize katılımınızdan dolayı da tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gecenin sponsorluğunu yaparak, yabancı konuklarımız ile tekrar buluşmamızı sağlayan Tezel gıdaya da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu