Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.04.2014 17:57

Bu yıl 474.sü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Festivali’nin finali Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü’nde yabancı konuklara düzenlenen barbekü partisi ile sona erdi. Mesir Festivali çerçevesinde düzenlenecek ‘Hülya Cup Senior’ turnuvasının açılışı da gerçekleştirilirken, Vali Abdurrahman Savaş ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün eşleriyle birlikte tenis oynayıp stres attı.

Bir hafta süren Manisa Mesir Festivali saçım töreninin ardından Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü’nde yabancı konuklara barbekü partisi düzenlendi. Ayrıca Mesir Festivali çerçevesinde düzenlenen ‘Hülya Cup Senior’ turnuvasının açılışı da gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinliğe Manisa Valisi Abdurrahman Savaş ve eşi Hafize Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve eşi Sema Tanık ile birlikte yabancı konuklar katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, düzenlenen yemekte yabancı konukların masalarını gezerek festival ile ilgili görüşlerini aldı.

Eşleriyle Tenis Oynadılar

Mesir festivali çerçevesinde düzenlenecek olan ‘Hülya Cup Senior’ turnuvası ile birlikte Tenis Dağcılık ve Spor Kulübü’nde yapımı yeni biten toprak kortun açılışı yapıldı. Turnuvayla birlikte toprak kortun açılışında ilk mücadeleyi de protokol üyeleri yaptı. Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık eşleriyle birlikte tenis oynayıp stres attı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu