Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.04.2014 10:11

Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Koşar, İkinci kez Manisa’da başkanlığa seçilen ve Manisa’nın ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ergün’ü tebrik etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Futbol Federasyonu İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ve beraberindekileri makamında konuk etti. Geride kalan yeril seçimlerden zaferle ayrılan Ergün’ü tebrik eden Koşar, “Büyükşehir olan Manisa’da inşallah yeni dönemde de güzel hizmetlere imza atarsınız. Büyükşehir başkanlığınızda başarılar diliyorum” dedi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise güzel dilekleri nedeniyle Koşar’a teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu