Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.05.2014 12:39

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ile yönetimini ağırladı. Bu yıl 474.’sü kutlanan Uluslararası Mesir Macunu Festivali’nde emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Ergün, “Desteklerimizi belediye olarak hep verdik, bundan sonra fazlasıyla vermeye devam edeceğiz” dedi.

Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık, Yönetim Kurulu üyeleri Timur Köksel, Alp Gül ve Güngör Çalışır ile birlikte, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Dernek Başkanı Ufuk Tanık, 30 Mart seçimlerinde yeniden Başkan seçilen Ergün’ü kutlayarak, çiçek ve içerisinde mesir macunu ürünlerinin yer aldığı sepetten takdim etti. Göreve ikinci kez seçilmesinden dolayı Başkan Ergün’ü tebrik eden Dernek Başkanı Ufuk Tanık, “Sayın Başkan’ım sizleri yeniden seçilmenizden dolayı derneğimiz ve şahsım adına tebrik ediyorum. Allah kolaylıklar versin, başarı versin ve Allah utandırmasın. Mesir Festivali’nden dolayı ziyaretimiz biraz gecikti. Çok güzel bir Mesir Festivali geçirdik. Bizi yanınıza bir ağabey gibi aldınız. Bizim de zaten beklediğimiz buydu. 60 yıllık tarihimiz boyunca sadece bu sevgi ve saygıyı istiyoruz. Sizler de bunu fazlasıyla verdiniz. Bizler de elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Bunun böyle devam etmesini can-ı gönülden diliyoruz” dedi.

Herkesi kucaklamamız lazım

Böylesi büyük festivallerde ufak tefek aksaklıkların mutlaka olduğunu da dile getiren Tanık, “Bizim dernek olarak bir hatamız varsa kusura bakmayın. Bu vesileyle hem mesirimizin, hem de yeniden başkanlığa seçilmenizden dolayı tebrik etmek istedik. Desteklerinizden dolayı gerçekten, samimi bir şekilde çok teşekkür ediyorum. Zaten bu işin böyle olması lazım. Daha önceki dönemlerde de Manisa’nın şehremini ile bu işler yapılıyor. Çok fazla siyasileştirmeden, sosyal bir etkinlik olduğunu unutmadan herkesi kucaklamamız lazım. Sizler de bunu çok güzel yapıyorsunuz” dedi.

Festivale destek büyüyecek mesajı

Ziyaretlerinden dolayı Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Tanık ve yönetimine teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “30 Mart’ta yapılan seçimlerde vatandaşlarımızın teveccühüyle tekrar bu makamlara seçildik. Allah, sağlık, sıhhat içerisinde hizmetlerimizi yapmayı bizlere nasip etsin. Manisa’nın adının duyurulması, tanıtılması noktasında önemli bir simge olan Mesir Festivali’mizin 474.’sünü geride bıraktık. Her şeyden önce başkanlığınızda tüm yöneticilerinize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu birliktelik önümüzdeki yıllarda daha da gelişerek, devam eder. Desteklerimizi belediye olarak hep verdik, bundan sonra fazlasıyla vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu