Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.05.2014 16:31

474. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü koordinatörlüğünde düzenlenen Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, Hülya Avşar’ın da katıldığı final töreniyle sona erdi. Törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sporun futboldan ibaret olmadığını ve başta tenis olmak üzere tüm spor dallarına verdikleri desteği sürdüreceklerini belirterek, “Bu yıl ulusal alanda yapılan Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın önümüzdeki yıllarda uluslararası platforma taşınması, Manisa’nın spor şehri olarak tanınmasına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü tarafından organize edilerek 474. Uluslar Arası Mesir Macunu Festivali kapsamında gerçekleştirilen Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası, ünlü sanatçı Hülya Avşar’ın da katıldığı ödül töreniyle sona erdi. Ödül törenine Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün ve kızı Hande Ergün, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ve eşi Sema Tanık, Manisa Tenis Dağcılık Spor Kulübü Başkanı ve Turnuva Direktörü Zihni Yüksel ile iş, siyaset ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Kokteylle başlayan program, kortta düzenlenen ödül töreni ile devam etti. Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası adına Vali Yardımcısı Necmettin Yalınalp, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Manisa’yı Mesir’î Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık’a plaketleri Hülya Avşar tarafından takdim edildi. Manisa’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Hülya Avşar, tenis sporunun yaygınlaşmasını dileyerek, “Öncelikle festival kapsamında gerçekleştirilen turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Değerli sporcuları da başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Tenise hizmet etmek benim hayatımın en güzel duygularından bir tanesi. Bu anlamda tenise gönül veren sizlere, sporun hangi dalı olursa olsun herhangi bir turnuvaya zaman harcayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hülya Cup tarafından bu sene bir atletimize protez ayak takıldı. Artık Manisa’nın da bu çorbada tuzu var. Hayatın en güzel taraflarını yaşıyoruz. Git gide büyüyoruz. Bu anlamda da çok mutluyum” diye konuştu.

Sıra Uluslar Arası Hülya Cup’ta

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de sporun sadece futboldan ibaret olmadığını, tenis sporuna da gereken her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Bu yıl 474.‘sünü kutladığımız Mesir Macunu Festivali’ni tamamladık. Festival kapsamında açılış törenini yaptığımız Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın da sonuna geldik. Ulusal anlamda gerçekleştirilen Hülya Cup inanıyorum ki Manisa’nın sporla anılması, adının duyulması noktasında önemli katkı sağlamıştır. Turnuvanın önümüzdeki yıllarda da uluslararası katılımın sağlanacağı bir düzeye gelmesini diliyorum. Manisa Belediyesi olarak tüm kurumlar olarak festivalin uluslararası boyuta her türlü çalışmanın içerisinde olacağımızın da bilinmesini isterim. Bugüne kadar sahaların yapımı noktasında belediye olarak 3 adet toprak sahayı tamamladık. Gereken ne eksik varsa bu spora katkı sağlamak için sürdüreceğimizi de belirtmek isterim. Sporun içerisinden gelen bir başkan olmam dolayısıyla yıllarımı Manisaspor’a hizmet olarak verdim. Ancak spor sadece futboldan ibaret değildir. Tenis sporu da olmazsa olmazlarımızdan. Hatta önümüzdeki haftalardan itibaren eşimle beraber tenis çalışmalarına başlayacağız. Sayın Valimiz’e eşlik edeceğiz. O açıdan herkese teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel günlerde bir arada olacağız” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, Hülya Avşar’a içerisinde Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı sepet takdim etti. Avşar da Mesir Macunu’nu çok merak ettiğini, İstanbul’dan kendisine bu yönde talep edildiğini belirterek hediyelerinden dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ve hediye takdimlerinin ardından turnuvada başarı gösteren sporculara plaketleri verildi. Tören hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu