Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.05.2014 18:56

MANİSA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) 26. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Hasan Geriter ile Ahmet Ülke’nin yarıştığı seçimli olağan genel kurula Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü de katıldı.

MESOB 26. Olağan Genel Kurulu, Anemon Otel’de gerçekleşti. Genel Kurulda 24 yıldır Birlik Başkanı olan Hasan Geriter ile Manisa Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı ve Birlik Başkan Adayı Ahmet Ülke, birlik başkanlığı için yarıştı. Divan Başkanlığ’ını Celil Şenal’ın yaptığı kongrede, Divan Başkan Vekilliğini Halil Kırlı, Divan Katipliği’ni İbrahim Demirdoğan, Mehmet Özçetin ve Recep Akkaya yaptı. Genel Kurul’a Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, siyasi parti temsilcileri ve esnaf odası başkanları katıldı. Yoğun katılımlı gerçekleşen genel kurul, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mevcut Başkan Hasan Geriter’e Motorlu Araç Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke’nin rakip olduğu genel kurulda, Manisa merkez ve ilçelerden gelen delegeler oylarını kullanabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Oy kullanma işlemi sona erdikten sonra sayım yapıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre mevcut Başkan Hasan Geriter 386, Ahmet Ülke ise 262 oy aldı. Hasan Geriter tekrar MESOB Başkanı seçildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu