Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.05.2014 11:02

MANİSA Genç İşadamları Derneği’nin bünyesinde faaliyetlerini sürdüren MAGİAD Öğrenci Temsilciliği, 2013 yılında ilkini gerçekleştirdiği “Dünya Devleri Manisa’da Buluşuyor” etkinliğinin ikincisini, Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Ünlü marka temsilcilerinin tecrübelerini aktardığı, kariyer yollarında öğrencilerin başlarına gelebilecek zorlukları anlattığı etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde, Manisa Genç İşadamları Derneği’nin bünyesinde faaliyetlerini sürdüren MAGİAD Öğrenci Temsilciliği tarafından, 2013 yılında ilki gerçekleştirilen “Dünya Devleri Manisa’da Buluşuyor” etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği etkinliğe, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ile MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ömer Özkara da katıldı. İki gün boyunca ünlü marka temsilcilerinin tecrübelerini aktaracağı, kariyer yollarında öğrencilerin başlarına gelebilecek zorlukları anlatacağı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından MAGİAD Öğrenci Temsilciliği Başkanı Fatih Durmaz açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Durmaz’ın ardından ise bir konuşma gerçekleştiren MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özkara’da, öğrencilere konuşmacıların tavsiyelerinden azami ölçüde faydalanmaları tavsiyesini verdi. Özkara’nın ardından söz alan CBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli de ikincisi düzenlenen etkinliğe yoğun katılım gösteren öğrencilere teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu