Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.05.2014 19:08

MANİSA Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Anneler Günü dolayısıyla İsmail Muammer Cider Huzurevi ile Manisa Huzurevi Vakfı Mehmet Suphi Egemen-Abdürrahim Ot Dinlenme Evi’ni ziyaret etti.

İlk ziyaretini Manisa Belediyesi İsmail Muammer Cider Huzurevi’ne gerçekleştiren Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’na Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Özkal Karataş da eşlik etti. Bayanların bulunduğu bloğu ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcı Ustamehmetoğlu, odaları tek tek gezerek huzurevi sakinleriyle sohbet etti ve kendilerine hediyeler takdim etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını memnuniyetle karşılayan bayanlar da kendisine duacı olduklarını, Anneler Günü’nde de kendilerini unutmadıkları için mutlu olduklarını belirttiler. Manisa Huzurevi Vakfı Mehmet Suphi Egemen-Abdürrahim Ot Dinlenme Evi’ni de ziyaret eden Ustamehmetoğlu, burada da huzurevi sakinleriyle tek tek tokalaşarak, kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diledi. Huzurevi sakinlerinin talep ve isteklerini de dinleyen Ustamehmetoğlu, her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, sorunları en kısa zamanda çözeceklerini söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu