10.05.2014 17:15

MANİSA Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde öğrenim gören ağır ve orta düzeyli zihinsel engelli öğrencilerin el becerileriyle hazırlanan resim ve el sanatları sergisi açıldı. Sergi açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde öğrenim gören ağır ve orta düzeyli zihinsel engelli öğrencilerin hazırladığı resim ve el sanatları sergisi, Magnesia Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergi açılışını Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Emniyet Müdürü Erhan Alkaya, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Nurullah Ceylan ve öğrenciler birlikte yaptı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri sergiyi gezerek, öğrencilerin ortaya koyduğu eserleri ilgiyle inceledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, sergide emeği geçenleri tebrik etti.