Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.05.2014 11:58

14-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan “Manisa İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri” etkinliği öncesi Öğretmenler Evi’nde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı de Mümin Deniz katıldı.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün koordinatörlüğünde, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek olan 7. İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri öncesi bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Öğretmenler Evi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Mümin Deniz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy ile İşkur İl Müdürü Yüksel Uçar da katıldı. Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren İşkur İl Müdürü Yüksel Uçar, organizasyona yaklaşık 50 kurumsal işletmenin katılacağını belirterek, panel, söyleşi, iş görüşmesi ve benzeri faaliyetleri içeren organizasyonun, kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetim, üniversite, sanayici, işletmeci ve sivil toplum kuruluşları, iş arayanlar ile öğrencileri buluşturacağını ifade ederek, tüm Manisa halkını İstihdam ve Eğitimde Buluşma Günleri’ne davet etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu