Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.05.2014 14:09

DOĞAL Afet Sigortaları Kurumu (DASK) tarafından zorunlu deprem sigortasını tanıtmak ve farkındalık yaratmak amacıyla projelendirilen ‘DASK Anadolu Buluşmaları’, birinci derece deprem kuşağında bulunan Manisa’dan başlatılacak. Konu ile ilgili bilgi vermek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret eden DASK proje sorumluları, çalışma hakkında bilgi verdi.

Birinci derece deprem riski altında bulunan Manisa’da, DASK, ‘Anadolu Buluşmaları’nın ilkini gerçekleştirecek. Konu ile ilgili bilgi vermek ve destek istemek amacıyla ‘DASK Anadolu Buluşmaları’ Proje Lideri Alev Nallar, Teknik Sorumlu Ayten Şele, Proje Koordinatörü Kıvanç Gülmez ve Proje Sorumlusu Aydın Yılmaz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Etüt ve Projeler Daire Başkanı Müge Kuğu, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu da hazır bulundu. Deprem ve sigorta bilinci için tüm paydaşların harekete geçirilmesi ve farkındalığın arttırılması amacıyla Anadolu Buluşmaları’nın ilkini konut yoğunluğu en fazla olan illerden bir tanesi olan Manisa’dan başlattıklarını belirten Proje Lideri Alev Nallar, ‘DASK Anadolu Buluşmaları’ kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında Başkan Ergün’e bilgiler verdi.

Toplantıya geniş katılım sağlanmalı

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak kentsel dönüşüm ve konut güvenliği konularına büyük önem verdiklerini ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, toplantının Manisa için önemli olduğunu, üzerlerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. ‘DASK Anadolu Buluşmaları’nın Manisa’daki tüm kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütlerine de bildirilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Ergün, özellikle konuya ilgili olan sigorta acentelerinin de toplantıya dahil ederek, geniş katılım sağlanması gerektiğinin altını çizdi.

310 bin konuttan yalnızca 81 bini sigortalı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kentsel dönüşüm ve sağlıklı konutlar üretilmesi konularında hassasiyetlerini bildiklerini de belirten ‘DASK Anadolu Buluşmaları’ Proje Lideri Alev Nallar, 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan toplantının Habertürk Televizyonu tarafından canlı yayınlanacağını, TRT Haber kanalı tarafından özel program yapılacağını ve 3 önemli ulusal gazetede özel sayfa ayrılacağını da sözlerine ekledi. Yüksek deprem riski taşıyan Manisa’da 310 bin konut olduğunu, ancak 81 bin tanesinin zorunlu deprem sigortasının bulunduğunu tespit ettiklerini dile getiren Nallar, zorunlu deprem sigortası bilincini yaymayı hedeflediklerini de söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu