13.05.2014 15:39

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler, Yunus Emre ve Akhisar İlçe Kaymakamlarını makamında konuk etti. İlçe Kaymakamları Başkan Ergün’ü tebrik ederek yeni dönemde başarılar diledi.

Tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Ergün Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunus Emre İlçe Kaymakamı Yüksel Topal ve Akhisar İlçe Kaymakamı Kaan Peker’i makamında konuk etti. Ziyarette yeniden başkanlığa seçilen ve Manisa’nin ilk Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ergün’ü tebrik eden ilçe kaymakamları, yeni dönemde Başkan Ergün’e başarılar dilediler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise ziyaretlerinden dolayı Şehzadeler İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Yunus Emre İlçe Kaymakamı Yüksel Topal ve Akhisar İlçe Kaymakamı Kaan Peker’e teşekkür etti.