Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.05.2014 15:43

Köprübaşı Kaymakamlığı ve Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı “Hayaller Gerçek Olsun” projesi çerçevesinde ilçede eğitim gören öğrenciler Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. Başkan Ergün’e çilek ve zeytinyağı ikramında bulunan minik öğrenciler başkanla tanışmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ettiler.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı İlçe Kaymakamlığı ve Köprübaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Hayaller Gerçek Olsun” projesi çerçevesinde ilçede eğitim gören öğrencileri makamında konuk etti. Ziyarete Köprübaşı Kaymakamı Ahmet Solmaz, Köprübaşı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Uğur Yaren ile birlikte Öğretmenler Özgür Bülbül, Ebru Sarıkaya, Aylin Bülbül ve öğrenciler katıldı. Başkan Ergün’ü tebrik eden Köprübaşı Kaymakamı Solmaz, “Sizleri ziyaret ederek hem tebrik hem de öğrencilerimizin hayalini gerçekleştirmek istedik. Bizleri konuk ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Sosyal projelere verdiğiniz destekleri biliyoruz. Bu nedenle sizlerle ileriki zamanlarda da işbirliği yapmak isteriz” dedi. Ziyaretleri nedeniyle konuklarına teşekkür eden Başkan Ergün ise, “Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Onların kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak projelerin sürekli içinde yer alıyor, sahip çıkıyor ve katkı sağlıyoruz. İnşallah büyükşehir kapsamında da bu hizmetlerimiz devam edecek ve il bütününe yayacağız” şeklinde konuştu. Başkan Ergün çocuklara, Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezmeleri tavsiyesinde de bulundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu