Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.05.2014 19:27

MANİSA Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantısına Soma’da yaşanan maden kazası dolayısıyla ara verildi. Yaşanan acı kazanın üzüntü verici olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Aldığımız ilk bilgilere göre çok sayıda işçinin maden ocağında mahsur kaldığını, hayatını kaydeden işçilerin de olduğunu öğrendik. İnşallah mahsur kalan işçilerimiz sağ salim kurtarılır. Kaybettiğimiz maden işçilerine Allah’tan rahmet ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında toplandı. Mayıs ayı meclisinin açılış ve yoklama öncesinde konuşan Başkan Ergün, akşam saatlerinde Soma’dan gelen acı haber dolayısıyla üzüntülü olduklarını belirtti. Trafo patlaması dolayısıyla çok sayıda işçinin maden ocağında mahsur kaldığı bilgisine ulaştıklarını söyleyen Başkan Ergün, “Değerli belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, daire müdürlerimiz ve basın mensupları; Bugün Mayıs ayı meclisini açıyoruz. Ancak meclise gelmeden yarım saat önce Soma’da bir kaza olduğu haberini aldık. Uygun olan başkanlarımızla oraya intikal edeceğiz. Soma Zabıta Müdürlüğü’nden aldığımız son bilgilere göre maden ocağından çıkarılan işçiler arasında hayatını kaybedenler de olduğu bilgisi geldi. Televizyonlarda ölen ve ocakta mahsur kalan işçilere yönelik farklı rakamlardan bahsediliyor. Tabii ki net sayı ileri saatlerde belli olacaktır. Allahtan ümit kesilmez. İnşallah maden ocağında mahsur kalan işçilerimiz sağ salim kurtarılır. Kaybettiğimiz maden işçilerine Allah’tan rahmet ailelerine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum” diye konuşarak, Mayıs ayı meclisinin yarına ertelenmesi yönünde teklifte bulundu. AK Parti Gurup Başkanvekili Zülfikar Gürcan da Soma’daki kazadan duydukları üzüntüyü belirterek, ölenlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı temennisinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Belediye Meclis Toplantısı’na yarın saat 14:00’de tekrar toplanmak üzere ara verilirken, Başkan Ergün de Soma’ya hareket etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu