Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.05.2014 17:58

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, maden kazası dolayısıyla Soma’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya geldi. Ziyarette bugün imzalanması planlanan sosyal denge tazminatının Soma’da yaşanan feci olaylar neticesinde ileriki bir tarihe ertelendiğini açıklayan Başkan Ergün, Somalılar’ın acısını paylaşmak için Ankara’dan Soma’ya gelen Koncuk ve beraberindekilere teşekkür etti.

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Yerel Hizmet-Sen Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç ile birlikte Soma’da bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile bir araya geldi. Ziyarette MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral ve Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ile Kent Estetiği Daire Başkanı Cem Çöllü de yer aldı. Yaptığı konuşmada yaşanan maden kazası dolayısıyla acil olarak denetim mekanizmalarının ve taşeron sistemin masaya yatırılması gerektiğini vurgulayan Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, “Bu acı olay yaşanmamış olsaydı Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile büyükşehir belediyesi çalışanlarını ilgilendiren bir sosyal denge sözleşmesine imza atacaktık. Elbette Soma’da facia yaşanırken, bizlerin dünyalık işlerle uğraşması doğru olmazdı. O yüzden imza törenini erteledik. Manisa’da iki gündür yaşanan bu feci kazadan dolayı Türk Milleti olarak üzüntü duyuyoruz. Artık gerekli tedbirler alınsın ve bu tip kazalar bir daha yaşanmasın. Ah vah etmek yerine tedbirlerin alınması gerekiyor. Denetim mekanizmalarının ve taşeronluğun masaya yatırılması gerekmektedir. İnşallah, madende mahsur kalan işçilerimizden güzel haberler gelir, bu vesileyle acımız biraz daha hafiflemiş olur. Allah bugünleri bizlere tekrar yaşatmasın. Can kaybının büyümemesi en büyük temennimizdir. Bu acının tekrarının bir daha yaşanmamasını diliyor, şehit olan işçilerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, Türk milletine başsağlığı diliyorum” diye konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de Ankara’dan Soma’ya gelerek Manisalılar’ın acısını paylaştığı için Koncuk’a teşekkür etti. Başkan Ergün, “Bugün Değerli Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile birlikte memur ve işçi kardeşlerimizle ilgili sosyal denge tazminatlarının imza törenini gerçekleştirecektik. Ancak dün yaşanan facia dolayısıyla Soma’da olmamızdan, acımızın taze olmasından dolayı daha imza törenini ileriki bir tarihe erteledik. Sayın Başkanımız da sağ olsunlar Ankara’dan buraya gelme teveccühünü gösterdiler. Hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu