14.05.2014 18:45

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı Meclis Toplantısı, Soma ilçemizde meydana gelen maden faciası nedeniyle 16 Mayıs Cuma gününe ertelendi. MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, maden faciasında hayatını kaybeden işçilere Allah’tan rahmet, yaralanan işçilere de acil şifalar diledi.

Soma ilçemizde meydana gelen maden faciası nedeniyle 13 Mayıs Salı günü oturumu açılan ve 14 Mayıs Çarşamba gününe ertelenen Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi, Meclis 2. Başkan Vekili Recep Çımat, katip üyeler İbrahim Kaya, Ziya Elmalı, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, CHP Grup Başkan Vekili Zeki Bilgin, Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri Mehmet Palabıyık ve Orkun Şıktaşlı’nın katılımıyla toplandı. Toplantıda grup başkan vekilleri istişarede bulunarak, toplantı tarihini belirledi. Konu ile ilgili bilgi veren MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, “Soma ilçemizde meydana gelen ve resmi rakamlara göre 238 işçi kardeşimizin yaşamını yitirdiği elim hadise nedeniyle meclis toplantımızda birleşime ara vermiştik. Grup başkanlarımızla yaptığımız istişare sonucu, Büyükşehir Belediye Meclis Toplantımızın 16 Mayıs Cuma günü gerçekleşmesi noktasında mutabakata vardık. Bu vesileyle elim faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize Allah şifalar versin” dedi.