15.05.2014 12:32

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Soma’da yaşanan facia dolayısıyla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılması planlanan konser, fener alayı ve havai fişek gösterilerini iptal etti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Soma’da yaşanan maden faciası dolayısıyla Türkiye’de 3 günlük milli yas olmasına kayıtsız kalmadıklarını, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programlarını iptal ettiklerini duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Ustamehmetoğlu, ”Soma’da yaşanan elim kaza dolayısıyla 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda resmi tören haricinde herhangi bir kutlama gerçekleştirmeyeceğiz. Bu kapsamda her Gençlik Haftası’nda yaptığımız fener alayı ve havai fişek gösterileri ile planlanan Gökhan Özen konseri de iptal edilmiştir” dedi.