15.05.2014 15:26

MANİSABüyükşehir Belediyesi, tüm imkanlarını seferber ettiği Soma’da halkın yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda kent merkezine uzak noktada günlerdir endişeli bekleyişte olan halkın sıcak çorba, su, ayran gibi ihtiyaçları karşılanıyor.

MANİSABüyükşehir Belediyesi, ‘Yalnız Değilsin’ sloganıyla başlattığı, Kent merkezinde Celal Bayar Üniversitesi’ne ait BESYO ve Uncubozköy Kampüsü’nde sürdürdüğü sıcak çorba ikramlarını facianın yaşandığı Soma’ya taşıdı. Sosyal sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirilen sıcak çorba, meyve suyu, su ve ayran gibi yardımın Soma’ya aktarılması, endişeli bekleyişin hakim sürdüğü Soma’daki binlerce vatandaşa bir nebze de olsa yardımcı olurken, Manisa Belediyesi tarafından özel olarak yaptırılan 3 noktada yer alan faytonlardaki çorba servisinin devam edeceği bildirildi.