Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2014 19:29

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret ederek Soma’da yaşanan üzücü olay nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti. Soma’nın acısını paylaştıklarını ifade eden Akdemir, Zonguldak’ın da maden şehri olduğunu ifade ederek acıyı derinden yaşadıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, meclis toplantısı öncesinde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i Kültür Merkezi’nde konuk etti. Ziyarete eşi Nurten Akdemir ile birlikte gelen Muharrem Akdemir’i, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de eşi Şeyda Ergün ve Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile birlikte karşıladı. Soma’da yaşanan maden faciasından dolayı büyük üzüntü içerisinde olduklarını ifade eden Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir, “Acılarınızı paylaşmak ve geçmiş olsun dileklerimizi iletmek nedeniyle böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Zonguldak’ta bir maden kenti ve bu nedenle Soma’da ki acıları derinden yaşıyoruz. Ülkemizin başı sağ olsun. Temennimiz bu yaraların biran önce sarılmasıdır. Hayatını kaybeden maden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum” şeklinde konuştu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de yaşanan olayın sadece Türkiye’de değil Dünya’da büyük üzüntüyle karşılandığının altını çizerek, “Soma’da yaşanan üzücü olayın etkisinden kurtulmak mümkün değil. Büyük üzüntü içerisindeyiz. Söylenecek fazla söz yok. Keşke yaşanmasaydı diyoruz. Tarif edilemez duygular içerisindeyiz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu