Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.05.2014 17:44

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Manisalılara maneviyatına uygun bir Ramazan ayı yaşatmak ve birbirinden farklı etkinliklerle güzel bir ay geçirmek amacıyla il geneline yayacağı Ramazan Etkinlikleri için toplandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, etkinliklerin 17 ilçede yapılması ve gelecek olan sanatçı ve tasavvuf grupları ile diğer etkinliklerin belirlenmesi konuları görüşüldü.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisalılara dolu dolu bir Ramazan yaşatmak için harekete geçti. Maneviyatına uygun bir Ramazan ayı yaşatmak ve birbirinden güzel etkinliklerle güzel bir ay geçirmek amacıyla il geneline yayılacak olan Ramazan Etkinlikleri ile ilgili Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde toplantı gerçekleşti. Toplantıya Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Nedim Zurnacı ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı birim müdürleri katıldı. 5 yıl boyunca Ramazan ayının maneviyatına uygun bir şekilde sürdürülen etkinliklerin bu yıl 17 ilçeye yayılarak devam edeceği belirtilirken, gelecek olan sanatçı ve tasavvuf grupları ile diğer etkinliklerin belirlenmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, taslak programın netleşmesiyle birlikte etkinlik takviminin önümüzdeki hafta içerisinde kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu