Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.05.2014 16:57

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Manisa Tarzan’ı ve Çevre Günleri çerçevesinde, “Manisa’nın Gülen Yüzü, Manisa Tarzan’ı Fotoğrafları ve Spil Dağı Çiçekleri” fotoğraf sergisi, “Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi” ile “Tarzan ve Çevre” resim sergisi açıldı. Manisalı sanatseverlerin beğenisine sunulan sergiyi, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, ziyaret ederek eserleri inceledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu, 9. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında, Mustafa Pala tarafından açılan, “Manisa’nın Gülen Yüzü, Manisa Tarzan’ı Fotoğrafları ve Spil Dağı Çiçekleri” fotoğraf sergisi, Manisa Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri tarafından açılan “Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi” resim sergisiyle, Atatürk Ortaokulu Öğrencileri tarafından açılan, ”Tarzan ve Çevre” resim sergisine ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da açılan sergiyi ziyaret ederek eserler hakkında bilgi aldı. Sergide bulunan eserleri beğeni ile incelediğini ifade eden Ustamehmetoğlu, öğrencileri tebrik ederek, başarılar diledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu