Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.10.2021 09:43

Manisa İl Müftülüğü, ‘Mevlid-i Nebi Haftası’ kapsamında “Peygamberimiz ve Vefa” konulu konferans düzenledi. Konferansın konuşmacılığını Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç yaptı.

 

Manisa İl Müftülüğü, “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle “Peygamberimiz ve Vefa” konulu konferans düzenledi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen konferansa Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç konuşmacı olarak katıldı. Konferansın dinleyicileri arasında Vali Yaşar Karadeniz, MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök, BESOT Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Köroğlu, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı. Program "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma" Türkiye Finali Birincisi aynı zamanda "Ezanı Güzel Okuma" İl Birincisi olan Adem Bilgetay’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök konuşma yaptı.

Dinç’ten Vefa Vurgusu

Ardından kürsüye davet edilen Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırını güden ecdadın torunları en küçük bir uyuşmazlıkta fincanı kıracak hale geldi. İnsanımız vefa konusunda, vefaya bağlılık hususunda, İslam’ın bir vefa dini olması konusunda yeniden bilinçlendirilsin tekrar hafızalar tazelensin düşüncesiyle böyle bir konu belirlenmiş oldu. Cenabı Hak, kaybettiğimiz vefa duygusunu bu programlar vesilesiyle tekrar hatırlamayı nasip eylesin” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu