Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.11.2021 09:45

Manisa Müftülüğü tarafından hazırlanan ’Manisa’nın manevi değerleri’ projesinin 3’üncüsünde her yönüyle Yunus Emre anlatıldı. Manisa Celal Bayar Üniversitesinden akademisyenler ile birlikte Manisa İl Vaizi ve Kültür Müdürlüğünden uzmanın da yer aldığı programa Besot A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Köroğlu da katıldı.

Manisa Müftülüğü tarafından hayata geçirilen ’Manisa’nın manevi değerleri’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. Daha önce Manisa Müftüsü Alim Efendi ve Hafız Şahin Yılmaz’ın konu edildiği programın 3’üncüsünde her yönüyle Yunus Emre anlatıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen Yunus Emre’nin izinde paneli Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Panelin açılış konuşmasını yapan Manisa Müftüsü Mustafa Soykök’ün ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdulgaffar Aslan’ın moderatörlüğünü yaptığı panelde, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Erdoğan ’Yunus Emre ve Tasavvuf’, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferhat Karabulut ’Yunus Emre’de gönül’, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden Uzman Naci Yengin ’Yunus Emre ve Manisa’, Manisa İl Müftülüğünden Manisa Vaizi Dr. Ahmet Erdinçli ’Yunus Emre’nin şiirlerinde Allah ve Peygamber sevgisi’ konularında katılımcıları bilgilendirdi. Panelin ardından Sultan Camii İmam Hatibi, hafız sanatçı Ömer Faruk Altunağa’nın Yunus Emre’nin eserlerinden oluşan tasavvuf dinletisi sundu. Programın sonunda Manisa Müftüsü Mustafa Soykök panelistlere hediye takdiminde bulunarak verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu