Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.08.2011 15:58

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MABEM Basın Toplantısı sonrasında, Ortak Girişim Grubu ile yaptığı görüşmeler ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sümerbank arazisi ile ilgili Ortak Girişim Grubu ile yaptığı görüşmenin Manisa’nın yararına olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Kendileri ile konunun ayrıntılarını konuştuk. Tabi onlarda kendi aralarında konuyu değerlendireceklerdir. Bu görüşmeler farklı yorumlamasın, Manisa’nın kazanması amacıyla fedakârlık şart” dedi.

Ortak Girişim Grubu Başkanı Muzaffer Çakmak ve yönetim kurulu ile yapılan görüşmelerle ilgili basının sorularını yanıtlayan Başkan Cengiz Ergün, Manisa’nın kazanması amacıyla mücadele ettiklerini söyledi. Sümerbank arazisi ile ilgili olarak taleplerin Ortak Girişim Grubu üyelerine ilettiğini belirten Başkan Ergün, “Tabi onlarda kendi aralarında konuyu değerlendireceklerdir. Sonuç itibariyle kaybeden değil kazanan Manisa’nın olması gerekiyor. Daha öncede ifade ettim. Biz üzerimize düşen görevi yaptık. Şimdi sonuçları bekleyip görmek lazım” diye konuştu. Manisa’nın önünü açacak olan projelerin içinde olduklarını ifade eden Başkan Ergün, “Sümerbank konusu Manisa’nın karayan bir yarasıdır. Bu kanıda artık durdurmak gerekiyor. Tabi bunun içinde bazı fedakârlıklarda bulunmak gerekir. İnanıyorum ki Ortak Girişim Grubu içinde yar alan üyelerde gerekli fedakârlıklarda bulunacaklardır. Ben bu işin sonunu aydınlık görüyorum, güzel gelişmeler olabilir” dedi. Sümerbank arazisi ile ilgili konuyu mahkemeye taşıyan ve aynı zamanda Hâkimler Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi Ali Suat Ertosun’un kendisini ziyareti ile ilgili soruyu da cevaplayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sayın Ertosun Manisalı olduğu için adli tatil nedeniyle tatilini burada geçiriyor. Bana da bir nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette tabiî ki konuyla ilgili bazı görüşmeler oldu” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu