Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.11.2021 15:27

Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in katılımıyla, ‘Sürdürülebilir ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin Biyoekonomi Çalıştayı’ düzenlendi. Çalıştaya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu da katıldı.

 

 

Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in katılımıyla, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde ‘Sürdürülebilir ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin Biyoekonomi Çalıştayı’ düzenlendi. Prof. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde düzenlenen çalıştaya, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, İl Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, İlçe belediye başkan yardımcıları, ilçe kaymakamları ve ilgili kurumların müdür ve temsilcileri katıldı.

Oturum açılış konuşmalarıyla başladı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İrem Deniz Can’ın yaptığı selamlama konuşması sonrasında çalıştayın açılış konuşmasını Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç gerçekleştirdi. Yapılan selamlama ve açılış konuşması sonrasında çalıştayın 1. oturumuna konuşmacı olarak katılan Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cevval Ulman, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hilal Betül Kaya Akkale ve Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Tuncay Topdemir, ‘İklim Değişikliğinin Gıda ve Tarım Alanındaki Mevzuatlara Etkisi’ üzerine konuşmalarını gerçekleştirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu