Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.12.2021 10:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'da yaklaşık 35 bin metrekarelik alan üzerinde bulunan Şehit Necdi Şentürk Parkı'nda (Kültür Park) düzenleme ve yenileme çalışmalarına başladı.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar'da bulunan Şehit Necdi Şentürk Parkı’nda (Kültürpark) uygulanacak olan yeniden düzenleme ve yenileme projesinin startını verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya da, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu ve Akhisar Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin ile Kültürpark’ta incelemelerde bulundu.

 

Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, incelemelerin ardından açıklamalarda bulundu. Topkaya, “Kültürpark, yaklaşık 35 bin metrekarelik bir alan üzerinde bulunuyor. Burada ilk olarak mevcut dükkanların sonradan yapılan eklentilerini kaldırdık. Şimdi kilit parke yolların sökümü yapılıyor. Çalışma kapsamında buradaki yeşil alanları arttırarak, havuzları tadilattan geçireceğiz. 2 tane yeni büfe yapacağız. Park genelinde çay bahçesi ve büfelerin çevresinde tasarlanan oturma alanları, pergoleler, çocuk oyun alanları, yürüyüş parkuru, havuzlar ve çevresindeki dinlenme alanları oluşturacağız. Ayrıca park içerisinde yer alan Şehir Gazinosu, Park Gazinosu, Gaziler Derneği, Kütüphane, Gençlik Merkezi ve Muhtarlık Binası’nın mevcut yapısı korunacak. Bunun yanı sıra parkta bulunan mevcut ağaçlar korunurken, yeni proje ile yeni ağaç dikimleri yapılarak yeşil alanlar arttıracağız. Yenileme projemiz tamamlandığında Akhisar halkının aileleri ve çocukları ile vakit geçirmekten mutlu olacağı bir Kültürpark’ı hizmete sunmuş olacağız” diye konuştu. Topkaya, Başkan Cengiz Ergün öncülüğünde Manisa Büyükşehir Belediyesinin projelerinin hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu