01.07.2014 14:38

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Ramazan ayı nedeniyle denetimlerini sıklaştırdı. Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra’nın da katılımıyla Ali Rıza İlköğretim Okulu’nda kurulan iftar sofrasında denetim yapan ekipler, eksiklikler ve hijyen konularını gözden geçirdi.

Mübarek Ramazan ayı içerisinde olmamız nedeniyle denetimlerini sıklaştıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, iftar sofrasına konuk olarak denetim yaptı. Denetimlere Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ile birlikte Sosyal İşler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci’de katıldı. Manisalıların huzurlu bir Ramazan ayı geçirmesi nedeniyle gece gündüz ayrımı yapmadan görevlerini yürüttüklerini belirten Zabıta Dairesi Başkanı İra, “Bugünde Sosyal İşler Şube Müdürümüz Nuray Hanım ile birlikte belediyemiz öncülüğünde hayırseverimiz Mustafa Ali Bayer tarafından verilen iftar sofrasını konuğu olduk. İftar sofrasında ki eksiklikleri ve hijyen konularını gözden geçirdik. Herhangi bir eksiklik yok. Halkımızın huzurlu bir Ramazan geçirmesi nedeniyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Pide ve Ekmekler Denetlenecek

Ramazan ayı içerisinde olması nedeniyle pide ve ekmek denetimlerini de daha da sıklaştırılacağını ifade eden Zabıta Dairesi Başkanı İra, “Bununla ilgili ekiplerimize gerekli talimatları verdik. Halkın sağlığıyla oynayanlara göz açtırmayacağız. Pide ve ekmek denetimlerimize de başlıyoruz. Gramajından, hijyen kurallarına kadar her türlü denetimi yapacağız” dedi.