02.07.2014 13:11

RAMAZAN ayı boyunca il genelinde, gezici ‘Ramazan Tırı’ ile Manisalı vatandaşlarla buluşacak olan, ‘İki Direk Bi Şamata’ adlı orta oyunu Demirci ilçesine konuk oldu. Orta oyununun sevilen tiplerine yer verilen oyunda, Demircilili vatandaşlar, keyifli bir Ramazan gecesi geçirdi.

Ramazan etkinliklerini Manisa’nın tüm bölgelerine yaymak amacıyla gezici sahne eşliğinde etkinliklerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demircili vatandaşlara keyifli bir gece yaşattı. Demircilililerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, ‘İki Direk Bi Şamata’ adlı orta oyunu sahne aldı. Demirci Belediyesi Hizmet Binası önünde yer alan sahnede gerçekleştirilen oyunu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan, Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı ve çok sayıda Demircili vatandaş izledi. Oyun sırasında ve sonrasında vatandaşlara Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan şerbeti ve Osmanlı macunu da ikram edildi.

Ramazan Gecelerine Renk Kattı

Başrollerinde usta oyuncular, Sinan Bengier ve Ayberk Atilla’nın rol aldığı oyunda, temel orta oyunu klasiklerinin belli bölümleri canlandırıldı. İbiş, Laz ve Külhanbeyi gibi orta oyununun sevilen tiplerine de yer verilen oyunda, Demircililer keyifli bir Ramazan gecesi geçirdi.

Demirci’den Başkan Ergün’e Teşekkür

Demircili vatandaşlar tarafından büyük beğeni toplayan oyunun sonunda, oyuncular ayakta alkışlanırken, vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerinde, Ramazan etkinliği düzenlemesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.