Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.07.2014 15:26

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Balıkesir forması giyen 1993 doğumlu genç kaleci Aydın Bağ ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten genç eldiven, bu sene takımıyla şampiyonluk yaşayacağına inandığını söyledi.

Transferde hız kesmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor anlaşmaya vardığı oyunculara imza attırmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar son olarak geçtiğimiz sezon Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen 1993 doğumlu genç kaleci Aydın Bağ’ı renklerine bağladı. Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkan Yardımcısı Fikri Yenilegen ile birlikte Alt Yapı Sorumlusu Ümit Atlı katıldı. İmza töreninde yaptığı konuşmada genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına katmaya devam ettiklerini ifade eden Yenigelen, “Aydın kardeşimiz uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Bu sezon takımımıza fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Manisa Benim Evim

Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden genç eldiven ise Alaşehirli olduğunu belirterek, “Manisa benim evim sayılır. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. İnşallah iyi bir sezon geçirerek şampiyonluğa uzanacağız” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu