Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.07.2014 15:29

MANİSA’nın büyükşehir olmasıyla birlikte yapılandırma çalışmalarını hızla sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni kurulan ilçe belediyelerine de destek veriyor. Bu kapsamda 6360 sayılı Büyükşehir Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle çöp toplama ve temizlik işlemleri için Manisa Büyükşehir Belediyesi; bünyesindeki 216 temizlik personeli ve 21 aracın yanı sıra yaklaşık 2 bin 500 adet çöp konteynerinin Şehzadeler Belediyesi’ne devri yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, devir işleminin Manisa’ya ve Şehzadeler ilçesine hayırlı olmasını diledi.

Manisa’nın büyükşehir olmasıyla birlikte hızla yapılanma çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, yeni kurulan ilçe belediyelerine desteğine de devam ediyor. bu kapsamda çöp toplama çalışmasına başlayan Şehzadeler Belediyesi’ne 216 temizlik personeli, 21 araç ve yaklaşık 2 bin 500 adet çöp konteynerinin teslimi gerçekleştirildi. Yapılan devir işleminin Manisa’ya ve Şehzadeler ilçesine hayırlar getirmesini dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, “6360 sayılı Büyükşehir Kanunu kapsamında çöp toplama işlemlerini artık ilçe belediyeleri yapacak. Bu nedenle 216 temizlik personelinin yanı sıra 6 traktör, 10 çöp kamyonu, 1 tanker arazöz ve 4 kamyonetten oluşan toplam 21 aracın Şehzadeler Belediyesi’ne devrini gerçekleştirdik. Ayrıca 2 bin 500 civarında çöp konteynerini de yine ilçemize verdik. Manisa için hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

Yunusemre 2 ay süre istedi

Şehzadeler ilçesi sınırlarında kalan tüm bölgelerde artık çöp toplama ve temizlik işlemlerinin Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılacağını vurgulayan Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, “Manisa’mızın büyükşehir olmasıyla birlikte Şehzadeler ve Yunusemre ilçeleri oluşmuştu. Yetki devri kapsamında ilçe belediyelerince yapılacak olan hizmetleri yarı yarıya bu ilçelerimize teslim ediyoruz. Yunusemre Belediyesi, şantiye sahasının olmadığı gerekçesiyle çöp toplama ve temizlik hizmetleri için bizlerden 2 ay daha süre istedi. Bu ilçemize de belirttikleri 2 ayın sonunda personel ve araç devrini yaparak, çöp toplama ve temizlik hizmetlerini tamamen ilçe belediyelerimize vermiş olacağız” diye konuştu.

Çalışmaların takipçisiyiz

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yeni kurulan ilçe belediyelerinin yanı sıra 17 ilçenin tamamına ayrım gözetmeksizin destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini de vurgulayan Güzgülü, “Her konuda sadece vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla bu desteklerimizi veriyoruz. Ancak bir takım medya yolu ile yapılan açıklamaları da hayretle takip ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak görev yetkilerimizin bilincindeyiz ve ilçe belediyelerimizin çalışmalarının takipçisiyiz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu