Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.07.2014 17:55

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelindeki mezarlıklarda gerçekleştirdiği temizlik çalışmasına hız verdi. Mezarlıklarda temizlik çalışmalarının belli periyotlarda yapıldığını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Mezarlıklarımızı manevi duygularımıza yakışır bir hale getirmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, il genelindeki eski ve yeni mezarlıkları Ramazan Bayramı’na hazırlıyor. Bu kapsamda gelen talepler doğrultusunda, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, mezarlıklarda gerçekleştirdikleri genel bakım ve temizlik çalışmasına hız verdi. Yunusemre İlçesi, Uncubozköy Mahalle Mezarlığı’nda devam eden temizlik çalışmalarını inceleyen, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Serpil Aykurt, ” Daire başkanlığımıza bağlı beş personel ile vatandaşlarımızın yaklaşan Ramazan Bayramı’nda, mezarlıklarda dini vecibelerini daha rahat ve temiz bir ortamda yerine getirebilmesi için bakım çalışmalarına, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla hız verdik. İl genelini kapsayan çalışmalarda, mezarlıklarda bulunan ağaçlar budanırken, mezarların üstündeki yabani ve kurumuş otlar temizleniyor. Ramazan ayı boyunca yapılan çalışmaların ardından, inşallah, vatandaşlarımız bayramda rahat bir şekilde mezarlık ziyareti yapabilecekler” dedi.

Mezarlık Temizliğine Hız Verildi

Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklarda genel bakım ve temizlik çalışmalarına hız verildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, “Manisalı vatandaşlarımız mezarlıkları ziyarete geldiklerinde, ebedi istirahatgahlarımızı temiz görebilmeleri için Ramazan Bayramı öncesi mezarlıklardaki genel bakım ve temizlik çalışmalarına hız verdik. Bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından inşallah, mezarlıklarımızı manevi duygularımıza yakışır hale getireceğiz” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu