Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.07.2014 11:01

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Kula İlçesi’nde gerçekleştirilecek olan Yunus Emre’yi Anma etkinliklerinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak çalışmalarla ilgili istişare toplantısı düzenledi. Türkiye’nin her yerinden Yunus’un diyarına gelen vatandaşlarla, Ramazan coşkusunu paylaşabilmek adına, Yunus Emre’yi Anma etkinliklerinde gerekli destekleri sağlayacaklarını ifade eden Başkan Ergün, “Yunus Emre’nin birliğinde, dirliğinde, aşkında, hoşgörüsünde inşallah vatandaşlarımızla beraber, Kadir Gecesi’nde oruçlarımızı açacağız” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde gerçekleştirdiği Ramazan ayı etkinliklerinin yanı sıra, ilçe belediyelerinin düzenlediği Ramazan ayı etkinliklerine de desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula İlçesi Emre Mahallesi’nde düzenlenecek olan, Yunus Emre'yi Anma etkinliklerinde sağlanacak desteklerle ilgili istişare toplantısı gerçekleştirdi. Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı şube müdürleri katıldı. Ramazan ayının maneviyatına uygun gerçekleştirilen etkinliklerin bu yıl 17 ilçeye yayılarak devam ettiğini ifade eden Başkan Ergün, “Türkiye’nin her yerinden Yunus’un diyarına gelen vatandaşlarımızla, Kadir Gecesi’nde, Ramazan coşkusunu paylaşabilmek için Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Yunus Emre’yi Anma etkinliklerine gerekli tüm destekleri sağlayacağız. Bu kapsamda gezici TIR’ımız etkinliğe katılan çocuklara özel gösteri yapacak. Vatandaşlarımıza çorba ve su ikramında bulunacağız. Büyükşehir Belediyesi Mehterimiz davetlilere özel bir konser verecek. Bunun yanı sıra gece boyunca etkinliklerimiz sürecek” dedi.

Yunus kültürü birlik ve beraberlik kültürüdür

Yunus Emre Anma etkinliklerinde her yıl on binlerce vatandaşın bir araya geldiğini ve manevi duyguların en üst seviyelere çıktığını ifade eden Başkan Ergün, “Bu güzide etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak katkı sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılacak etkinliğe sağlayacağımız katkıları her yıl daha da büyüterek, ünlü Türk İslam Düşünürü ve Tasavvuf Şairi Yunus Emre’yi tüm dünyaya en iyi şekilde anlatmayı amaçlıyoruz. Yunus kültürü, birlik ve beraberlik kültürüdür. Bu güzel kültürü gelecek nesillerimize miras olarak aktarmak, bizlerin görevidir” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu