Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.07.2014 15:48

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Facebook ve Twitter’dan sonra resmi Instagram hesabı açarak sosyal medya ağını genişletti. Facebook’ta 64 bin, Twitter’da da 5 bine yaklaşan takipçisine anlık fotoğraf ve haber servisi yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, artık Instagram’dan da takip edilebilecek.

Sosyal paylaşım sitelerini en iyi kullanan belediyeler arasında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, milyonlarca kullanıcısı olan Instagram’da da yer aldı. Gerçekleştirdiği hizmetlerini Manisa’nın yanı sıra tüm dünyayla paylaşarak bir diğer sosyal paylaşım adresi olan Facebook ve Twitter’da takipçi sayısını her geçen gün arttıran Büyükşehir Belediyesi, artık Instagram’dan da takip edilebilecek. Takipçi sayısının artmasıyla birlikte #manisabuyuksehirbelediyesi ve #manisabsb hashtagleriyle en güzel Manisa fotoğraflarını paylaşanları da sürprizleriyle şaşırtacak.

Sahte Hesaplara İtibar Etmeyin

Facebook’ta 64 bin, Twitter’da da 5 bine yaklaşan takipçisine anlık fotoğraf ve haber servisi yaparak gelişmelerden haberdar eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, sahte hesaplara karşı da takipçilerini uyardı. Ingstagram/manisabsb, Facebook/Manisa.B.Sehir.Belediyesi, Twitter/manisabld uzantılarının yanı sıra Facebook/CengizErgunResmi, Twitter/cengizergun ve cengizergun.com.tr adresleri ile de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün resmi hesaplarının kullanımda olduğunu, farklı isimlerle açılan hesaplara itibar edilmemesi gerektiği belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu