Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.07.2014 11:48

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye meclis üyelerine iftar yemeği verdi. Temmuz ayı Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumunun ardından gerçekleştirilen yemekte, Manisa’ya hizmet noktasında seferber olduklarını vurgulayan Başkan Ergün, “Allah bizlere havasını soluğumuz, suyunu içtiğimiz memleketimize en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin. Sağlık, sıhhat, bereket, dostluk ve kardeşlik içinde bu güzel iftar sofralarının tekrarlarını diliyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nın ikinci oturumu Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Çeşitli komisyonlara havale edilen gündem maddelerinin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kula ilçesine yapılacak olan Katı Atık Bertaraf Tesisi alanına yönelik bilgi verdi. Başkan Ergün, “Kula Gökçeören Mahallesi Kavukludere Mevkii’nde yer alan 644 bin metrekarelik arazinin Katı Atık Bertaraf ve Düzenleme Tesis Alanı olarak belirlenerek kamulaştırmaların başlatılması ile ilgili önerge var. Bu konuda dün de gelişmeler oldu. Buranın yanı sıra 2. alternatif olarak tespit edilen yer var. Yarın da ilgili daire başkanlığımıza bağlı teknik elemanlar gerekli çalışmalar kapsamında Ankara’da görüşmelerde bulunacak. Yatırımın hangi alana yapılacağına yönelik tespitleri yapılacak” dedi. Madde görüşülmek üzere imar komisyonuna sevk edildi. Bir dahaki meclis toplantısı 12 Ağustos Salı günü saat 18:00 olarak belirlenirken, tüm meclis üyelerinin Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol’a da meclis üyelerine ikram ettiği Gördes Gelin Kız Tatlısı’ndan dolayı teşekkür etti.

Memleketimize Hizmet İçin Seferber Olduk

Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve daire başkanlarına iftar yemeği verildi. Taylan Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ile Yunusemre ve Şehzadeler Belediyesi meclis üyeleri de katılım gösterdi. Oruçlar, Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu’nun duaları eşliğinde açıldı. Yemeğin ardından bir konuşma yaparak, katılımdan dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Her şeyden önce bu mübarek Ramazan akşamında bizleri kırmayarak katılım gösterdiğiniz ve bir arada olduğumuz için çok mutluyuz. Tabi Ramazan ayları birlik ve beraberliğin pekiştiği, niyetlerin daha iyi bir şekilde gösterildiği, dostluğun paylaşıldığı güzel günlerdir. Tabii ki vatanımıza, milletimize, kardeşimize, dostumuzu bu günleri yaşattığı için Allah’a binlerce kez duacıyız. Değerli dostlar, bizler Manisa ve vatanımıza hizmet etmek için yola çıktık. Havasını soluğumuz, suyunu içtiğimiz memleketimize hizmet için seferber olduk. Önümüzdeki 5 yıllık süre içerisinde inşallah güzel kararlara imza atacağız. Rabbim bu güzel iftar sofralarını sağlık, sıhhat, bereket, dostluk ve kardeşlik içinde tekrarlarını nasip etsin. Önümüzdeki yıllarda da bir araya gelmeyi temenni ediyorum. Bu düşüncelerle katılımızdan dolayı tekrar teşekkür eder, Allah’tan hiçbir menfaat ve çıkar düşünmeden hizmetin en doğrusunu yapmayı nasip etmesini diliyorum” dedi. Sohbetin eksik olmadığı iftar yemeğinde, meclis üyeleri kendilerini ağırladıkları için Başkan Ergün ve ekibine teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu