13.09.2022 19:31

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, meclis üyeleri ve Manisalılara Manisa Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Güzgülü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Manisa ziyaretinde 2 milyar 675 milyon TL tutarındaki Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin de açılışının gerçekleştiğini hatırlatarak, açılışların detayı hakkında bilgilendirmede bulundu.

20 Ağustos’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Manisa’da ağırladıklarını hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, “Sayın Cumhurbaşkanımız hem üzüm fiyatını açıkladı hem de 2 milyar 675 milyon lira tutarındaki Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüzün de projelerinin yer aldığı kamu hizmetlerinin toplu açılışını gerçekleştirdi. Bu yatırımlarımızın ayrıntılarıyla ilgili arkadaşlarımızın hazırladığı kitabı da sizlere sunduk” dedi. Açıklamanın ardından Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan ve açılışların detaylarını içeren videonun gösterimi gerçekleştirildi.