Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.07.2014 17:02

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Denizbank Manisa Şubesi yönetimini ağırladı. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından Başkan Ergün’e hayırlı olsun temennisi bulunan plaketi takdim eden Sanayi Şube Müdürü Danyal Hamitoğlulları, Başkan Ergün’e görevinde başarılar diledi.

Denizbank Sanayi Şubesi Müdürü Danyal Hamitoğlulları ve Ticari Bankacılık Yönetmeni Altuğ Mansuroğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e nezaket ziyaretinde bulundu. Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş tarafından görevinin hayırlı olması temennilerinin yer aldığı plaketi takdim eden Sanayi Şube Müdürü Danyal Hamitoğlulları, Başkan Ergün’e görevinde başarılar diledi. Plaket ve ince düşünceleri nedeniyle Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş’e gıyabında teşekkürlerini sunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, Manisa’ya hizmet için göreve talip olduklarını belirterek, Manisalılara layık bir şekilde hizmetler vereceklerini söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu