Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.09.2022 17:21

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe, Manisa Fen Bilimleri Koleji öğrencilerini makamında ağırladı. Eko-Okullar projesi kapsamında ziyarette bulunan öğrenciler, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin doğa dostu çevreci projeleri hakkında bilgiler edindiler. 

 

Manisa Fen Bilimleri Koleji İlköğretim Müdürü Ersin Pasin, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Özge Taşçı ve öğrencilerden oluşan heyet, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe’yi ziyaret etti. Öğrencilerde çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan bir program olan Eko-Okullar projesi kapsamında ziyarette bulunduklarını belirten öğrenciler, çevreci projeler hakkında Gökçe’den bilgiler aldılar. Ziyaret hakkında bilgilendirmede bulunan Daire Başkanı Adem Gökçe, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde Türkiye’de ilk olarak uygulamaya aldığımız Evsel Atıkların Trenle Taşınması Projesi’nin test sürüşlerini başlattık. Bunun yanı sıra Manisa’nın 40 yıllık çöp sorununu Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisi ile ortadan kaldırmıştık. Türkiye Belediyeler Birliği uhdesinde gerçekleştirilen Sürdürülebilir Şehirler Projesi kapsamında ‘Sürdürülebilir Enerji ve İklim Değişikliği Eylem Planı’ çalışmalarımız devam ediyor. Şehir merkezimizde sıklıkla gördüğünüz %100 Elektrikli Otobüsler ile ulaşım hizmetleri sağlanıyor. Belediyemiz projelerinde solar enerjili aydınlatma elemanlarını kullanmaya özen gösteriyor. Saymakla bitiremeyeceğimiz birçok projeyi uygulamaya devam ediyoruz” diye konuştu.  Gökçe, öğrencilere Uzunburun Katı Atık Bertaraf ve Düzenli Depolama Tesisinin işleyişinden de bahsederek, öğrencilerin çevreye olan duyarlılıkları, atıkların yerinde ayrıştırılarak yeniden kullanılması ve geri dönüşümü hakkında bilinçlendirilmesinin önemine vurgu yaptı. Manisa Fen Bilimleri Koleji heyeti de kendilerine gösterilen ilgi ve bilgi paylaşımı için Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Adem Gökçe’ye ve uygulamaya aldığı projelerle Manisa’yı geleceği güvenle hazırlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ettiler.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu