Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.07.2014 12:16

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, protokol üyeleri ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Başkan Ergün, “Hepimiz, Manisalıların mutluluğu, ailelerin çocuklarıyla huzur içinde yaşadığı bir Manisa için çalışıyoruz. Bunun olması için geçtiğimiz 5 yıl boyunca tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile hep işbirliği içerisinde olduk. İnşallah bu güzellikleri, önümüzdeki 5 yıl boyunca devam ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, protokol üyeleri ve sivil toplum örgütü temsilcileri onuruna Çakra’da iftar verdi. Başkan Ergün’ün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine Vali Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, MTSO Başkanı Yaşar Coşkun, Vergi Dairesi Başkanı Yılmaz Çakan, Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuçcuoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, ilçe koordinatörleri ve çok sayıda davetli katıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, konuklarını tek tek kapıda karşıladı. İftar yemeği öncesinde eller hep birlikte semaya açılarak, dualar okundu.

İbadetlerimiz Kabul Olsun

Davetlerini geri çevirmeyerek iftar yemeğine katılan herkese ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Ergün, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, “11 ayın sultanı Ramazan ayı, her şeyden önce bizler için dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kırgınlıkların bittiği mübarek ayların en değerlisidir. Tuttuğumuz oruçların, yaptığımız ibadetlerin Allah katında kabul olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki senelerde de yine bu bereketli sofralarda, nice Ramazan akşamlarında yine hep beraber oluruz. Tabi ki hepimizin ortak noktası, Manisa’ya hizmet. 5 yıl boyunca Manisa’ya hizmet ettik ve yaklaşık 3 ay önce yeniden bu makamlara layık görüldük. Hepimiz, Manisalıların mutluluğu, ailelerin çocuklarıyla huzur içinde yaşadığı bir Manisa için çalışıyoruz. Bunun olması için geçtiğimiz 5 yıl boyunca tüm kurumlarla ve sivil toplum kuruluşları ile hep işbirliği içerisinde olduk. İnşallah bu güzellikleri, önümüzdeki 5 yıl boyunca devam ettireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ben tekrar sizlerle bir arada olduğum için duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. İnşallah yine önümüzdeki yıllarda hep beraber oluruz” diye konuştu.

Vali Bektaş’tan Başkan’a Teşekkür

Nazik daveti nedeniyle Başkan Ergün’e teşekkür eden Vali Erdoğan Bektaş da, “Allah niyetlerimizi kabul eylesin. Biliyorsunuz ben Manisa’yı yeni tanımaya çalışıyorum. Güzel, zengin ve varlıklı, aynı zamanda huzurlu bir Manisa buldum. Ben bu huzurun devam etmesini diliyorum. Tuttuğunuz oruçların kabul olmasını diliyor, Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi. İftar yemeğinin ardından bir kez daha dualar okundu. Başkan Ergün, konuklarıyla uzun uzun sohbet etme imkanı da buldu.

Balatlı’ya Sürpriz Doğum Günü

İftar yemeğinin ardından konuklarını uğurlayan Başkan Ergün, Genel Sekreter Halil Memiş, Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, daire başkanları, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı ve Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuçcuoğlu ile çay molası verdi. Başkan Ergün, 45’inci yaşını kutlayan MHP İl Başkanı Tanju Balatlı’ya doğum günü pastası ile sürpriz yaptı. Üzerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin sembolü olan 3 Hilal’in resmedildiği sürpriz pasta karşısında sevincini saklayamayan Balatlı, Başkan Ergün ve beraberindekilere sürprizleri nedeniyle teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu