Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.07.2014 17:09

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener’i ağırladı. Başkan Ergün’ün her zaman kendilerine destek verdiğini ve yanlarında olduğunu belirten Şener, göreve seçilmesinden dolayı Ergün’ü tebrik etti, başarılar diledi.

Manisa Sebze Meyve ve Umum Pazarcılar Odası Başkanı Halim Şener, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Ergün’ün Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilmesinden mutluluk duyduklarını ifade eden Şener, Ergün’ün her zaman kendilerine destek verdiğini ve yanlarında olduğunu belirterek, yeniden göreve seçilmesinden dolayı tebrik etti, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyareti nedeniyle Şener’e teşekkür eden Başkan Ergün de, önceki dönemde olduğu gibi, bu dönemde de oda ve derneklerle, sivil toplum örgütleriyle ve kurumlarla her zaman işbirliği içerisinde olacaklarını ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu