Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2022 16:03

154 Mahalle Projesi kapsamında Alaşehir’in Kemaliye Mahallesinde de büyük bir özveri ile çalışan MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallenin içinden geçen yolda başladığı 2,5 kilometrelik sıcak asfalt serme işini tamamladı. MASKİ tarafından mahallede 24 milyon TL’lik bir yatırıma hayat verilirken Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de Kemaliye’yi ziyaret ederek devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

 

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, köyden ve belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen 154 Mahalle Projesi kapsamında belde durumundan mahalleye dönüşen Alaşehir’in Kemaliye Mahallesinde 41 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattı döşeme işine hayat verildi. Mahallede 100 bin metrekarelik kilit parke taş döşeme çalışmasında da son düzenlemelere geçildi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer de, Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Hilmi Serkan Emir, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Himmet Güneş, MASKİ İlçe Şefi Mustafa Korkusuz ve Mahalle Muhtarı Mehmet Alakent ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.

 

Sıcak asfalt serme işi tamamlandı

Kemaliye Mahallesinin yaptığı yatırımlarla çehresini değiştiren MASKİ, mahallenin içinden geçen ve yoğun araç trafiğinin yaşandığı yolda 2,5 kilometrelik sıcak asfalt serme işini de kısa sürede tamamlayarak vatandaşın kullanımına sundu. Mahalle Muhtarı Mehmet Alakent de, yapılan çalışmalar için Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, daha önce böyle bir hizmet görmediklerini belirtti.

 

“154 Mahalle Projemize hız kesmeden devam ediyoruz”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, “154 Mahalle Projemize hız kesmeden devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün öncülüğünde hayata geçirdiğimiz proje kapsamında Kemaliye Mahallemiz de alt ve üstyapı dönüşümü yaptığımız belde durumundan mahalleye dönüşen yerleşim yerleri arasında yer alıyor. 41 kilometrelik altyapı, 100 bin metrekarelik üstyapı ve 2,5 kilometrelik asfalt işimizle 24 milyon TL yatırım yaptığımız Kemaliye Mahallesinin de dönüşümü tamamlanmak üzere. Yapılan yatırımın ve hizmetlerin mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu