Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.11.2022 18:15

MASKİ Genel Müdürlüğü 2022 yılı Kasım ayı 2’inci Olağan Genel Kurulunda 2023 yılı Performans Programı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis üyesi Doğan Ensivri başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda görüşüldü.

 

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2’inci Olağan Genel Kurulunun ardından gerçekleştirilen ve MHP‘li Meclis üyesi Doğan Ensivri’nin başkanlık ettiği komisyon toplantısında 2023 yılı Performans Programı görüşüldü ve meclis üyelerine bilgi verildi. Toplantıda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Projeler Dairesi Başkanı Bircan Kaynak ile Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir yer aldı. Performans programında yer alan yatırım ve hizmetler ile ilgili bilgileri Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer meclis üyeleri ile paylaştı. Raporda yer alan yatırım ve hizmetleri ile ilgili meclis üyelerine detaylı bir sunum yapıldı. Toplantıda idarenin hedefleri, il genelinde devam eden çalışmaları ve gerçekleştirilecek yatırım ve projeler de görüşüldü.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu