24.11.2022 14:38

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenleri makamında konuk etti. Tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayan Başkan Ergün, Öğretmenler Günü anısına hediye takdim etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan öğretmenler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ziyarette bulundu. Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Funda Solak, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Fırat Özcan da yer aldı. Ziyarette Başkan Cengiz Ergün'e, MASMEK Resim kurslarında yapılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin portresi ile Mustafa Kemal Atatürk broşu hediye edildi. Başkan Ergün de, öğretmenlere Öğretmenler Günü anısına hediye takdim etti.

"Öğretmenlerimiz Bizim İçin Çok Kutsal"

Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim ve kurs birimlerinde görev yapan öğretmenlerle yakından ilgilenen Başkan Ergün, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. Başkan Cengiz Ergün, "Manisa Büyükşehir Belediyesi çatısı altında vermiş olduğunuz hizmetler için öncelikle teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Sizler bizim için, bu ülke için geleceksiniz. Öğretmenlerimiz bu noktada bizler için çok değerli. Çocuklarımıza bir harfi dahi öğretebilme noktasında Türkiye'nin en ücra köşelerinde eğitim verme hizmetinde olan bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum. Hem aileleriyle, hem de öğrencileriyle nice öğretmenler günü kutlamayı rabbim nasip etsin. Baş öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bugüne kadar ülkemize emek vermiş, şehitlik mertebesine ulaşmış, gazi olmuş bütün öğretmenlerimizi de bir kere daha anmak istiyorum. Huzur içinde yatsınlar. Bugün bu ülkede hepimiz hür olarak yaşıyorsak ve geleceğe daha umutla bakıyorsak onların sayesindedir. Öğretmenlerimiz bizim için çok kutsal. Bu vesileyle Allah hepsinden razı olsun. Hepinizin günü kutlu olsun" ifadelerini kullandı. Başkan Cengiz Ergün'ün Manisa'da eğitim noktasında sağladığı desteklerin açık bir şekilde ortada olduğunu söyleyen öğretmenler de, çocukların sağlanan desteklerden iyi bir şekilde yararlandıklarını belirterek, veliler ve öğrenciler adına teşekkürlerini ilettiler.