22.07.2014 12:52

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Akhisar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Yeni binasında partililerle bir araya gelen Başkan Ergün, parti binasının hayırlı olmasını ve ilçe teşkilatına çalışmalarında başarılar diledi.

Bir takım incelemeler ve ziyaretlerde bulunmak üzere Akhisar ilçesine giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret etti. Başkan Ergün’e ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve MHP MYK Üyesi Mustafa Enöz de eşlik etti. Kendisini kapıda karşılayan partililerle tek tek tokalaşan Başkan Ergün, MHP Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu ile bir araya geldi ve yeni parti binasının hayırlı olmasını diledi. Başkan Ergün’ü ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden İlçe Başkanı İbrahim Uğurlu, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyarette MHP Kadın Kolları yönetimi de Başkan Ergün’e çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret, parti binası önünde çektirilen hatıra fotoğrafı ile sonlandı.