Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.07.2014 12:59

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret etti. Akhisar’a yapılacak hizmetlere Büyükşehir olarak talip olduklarını ifade eden Başkan Ergün, “Ortak müştereklerde ilçemize en güzel hizmetleri kazandıralım düşüncesindeyiz” dedi. Başkan Ergün, eski stadyum alanının da yer altı otoparkını da Büyükşehir Belediyesi olarak yapabileceklerini söyledi.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek yeni dönemde başarılar dileyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’a yapılacak projelerde Büyükşehir olarak katkı vermek istediklerini söyledi. Başkan Ergün’e ziyaretinde MHP MYK Üyesi 23. Dönem Manisa Milletvekili Mustafa Enöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Destek Hizmetleri Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri’de eşlik etti. Ziyarette konuşan Başkan Ergün, Akhisar’a yapılacak olan hizmetlere talip olduklarının altını çizerek, “Önemli olan güzel eserleri ilçemize kazandırmak. Ortak müştereklerde en güzel projeleri hayata geçirelim düşüncesindeyiz” dedi. Hızlı’yı ziyaretinde esti stadyum alanını da gündeme getiren Başkan Ergün, “Burada yapmayı düşündüğünüz projesin içerisinde yer almak istiyoruz. Akhisar’ın otopark sorununu çözecek bir proje geliştirilebilir. Yer altına yapılacak otopark projesini Büyükşehir olarak biz üstlenelim. Akhisar’a fayda sağlayacak bu yatırımın otopark sorununu çözeceğine inanıyoruz. Üzerine de sizlerin uygun göreceği bir proje yapılabilir” şeklinde konuştu.

Kararı Akhisar Belediyesi Verecek

Stadyum alanında yapılacak olan hizmetin Akhisar’ın geleceğini doğrudan belirleyeceğini ve buranın iyi değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Ergün, “Burada kararı Akhisar Belediyesi verecektir. İlimizin en büyük ilçesi konumunda bulunan Akhisar’da güzel bir projeyi hayata geçirelim düşüncesindeyiz. Belediye meclisinden çıkacak olumlu bir karar neticesinde burada yeraltına yapacağımız otopark projesi ile Akhisar’ın otopark sorununu çözebiliriz” diye konuştu.

Hepimizin Amacı Hizmet Etmek

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Hızlı ise Akhisar’a hizmet noktasında işbirliğine hazır olduklarının mesajını verdi. Hizmet için bu makamlarda olduklarının altını çizen Hızlı, “Çok az bir süre geçmesine rağmen meclisimiz çok olumlu gidiyor. Siz kurucu başkan olarak yapılanmaya çalışıyorsunuz. Bunlar zor süreçler ama başarılı bir şekilde bitecektir” diye konuştu. Eski stadyum alanına da değine Hızlı, “Yeni stadyum inşaatı bittiğinde 40 milyon liraya yakın bir para harcamış olacağız. Dolayısıyla burada birinci önceliğimiz 40 milyonluk maliyeti çıkarmamız gerekiyor. Bu nedenle eski stat alanının bize getiri sağlayacak şekilde planlanması gerekir. Bununla ilgili çalışmalarımı önümüzdeki günlerde paylaşacağız” dedi.

Gölet ve Diğer Devirler Gündeme Geldi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar’dan Büyükşehir Belediyesine devrolacak olan Gölet ile birlikte diğer alanları da ziyarette gündeme getirdi. Akhisar Belediyesi olarak Büyükşehir’e birçok yeri devretmeye başladıklarını ifade eden Hızlı, “Arıtma tesisimizi bitirdik. Mezbahamız, hayvan pazarımız bitti. İnşallah Büyükşehrimiz yaptığımız bu devirlerin üzerlerine koyarak hizmetlere devam edecektir” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu