Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.07.2014 16:18

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kadir Gecesi olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Doğu Türkistan’da, Türkmeneli’nde, Kerkük’te, Musul’da, Telafer’de, Urumçi’de, Gazze’de ve dünyanın birçok yerinde şehit edilen soydaşlarımıza ve din kardeşlerimize Allah’tan rahmet dileyen Başkan Ergün, “Dualarımızda bu kardeşlerimizin yanı sıra Soma’daki maden faciasında hayatlarını kaybeden emekçilerimizi de unutmayalım” dedi.

Bin aydan daha hayırlı gece olarak anılan Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mesajında şunlara yer verdi: “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularının had safhaya ulaştığı 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın son günlerine yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmuş olmanın heyecanı ve sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi, sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Dargınlıklara ve kırgınlıklara son vermek, nefretin yerine sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği hakim kılmak için bu gece insanlara önemli fırsatlar sunmaktadır. Bu mübarek gün ve geceler vesilesiyle dualarımızın ve ibadetlerimizin Allah katında kabulünü niyaz ediyorum. Doğu Türkistan’da, Türkmeneli’nde, Kerkük’te, Musul’da, Telafer’de, Urumçi’de, Gazze’de ve dünyanın birçok yerinde şehit edilen soydaşlarımıza ve din kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımızda bu kardeşlerimizin yanı sıra Soma’daki maden faciasında hayatlarını kaybeden emekçilerimizi de unutmayalım. Bu münasebetle tüm hemşerilerimin ve İslam Alemi’nin Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik eder, ülkemize ve tüm insanlığa barış, sağlık ve esenlikler getirmesini temenni ederim.”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu