Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.07.2014 20:04

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunus Emre Anma Etkinlikleri için gittiği Kula ilçesinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u makamında ziyaret etti. Seçim sürecinde kendilerine verdikleri destekler nedeniyle Kulalılara bir kez daha teşekkür eden Başkan Ergün, “Bundan sonra tek düşüncemiz, tek amacımız Kula’ya büyükşehir kapsamında imkanlarımız doğrultusunda, kanunlar nezdinde en güzel hizmetleri yapabilmek” dedi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un davetlisi olarak Yunus Emre Anma Etkinlikleri’ne katılmak üzere ilçeye giden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilk olarak Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’u ziyaret etti. Başkan Ergün’e ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, daire başkanları, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç ve belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

İşbirliğiyle hizmetlerimizi yapacağız

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun tarafından kapıda karşılanan Başkan Ergün, “Şahsın başta olmak üzere, değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Güzel bir çalışma oldu. Rabbim utandırmadı. Demek ki, vatandaşımıza kendimizi en güzel şekilde anlatabilmişiz. Şahsıma verilen desteklerden dolayı da bir kere daha Kulalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese, oy vermiş, vermemiş herkese teşekkür ediyoruz. Bundan sonra tek düşüncemiz, tek amacımız Kula’ya büyükşehir kapsamında imkanlarımız doğrultusunda, kanunlar nezdinde en güzel hizmetleri yapabilmek. Bu işbirliğini de Kula Belediye Başkanımızla beraber, koordinatörümüzle beraber en güzel şekilde organize edeceğimize inancım sonsuz. Ben bu vesileyle Kula Belediye Başkanımıza, personeline, çalışanına herkese Allah kolaylıklar versin diyorum. Kadir Gecesi olması vesilesiyle de herkesin Kadir Gecesi’ni kutluyorum. Önümüzdeki hafta inşallah Ramazan Bayramı’nı kutlayacağız. Herkesin şimdiden bayramını tebrik ediyorum. Allah kolaylıklar versin” dedi.

Vermiş olduğumuz sözlerin tamamını yapacağız

Ziyaretleri nedeniyle Başkan Ergün ve beraberindekilere teşekkür eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun da, “Gönlümüz istiyor ki, bir an önce bu büyükşehir çatısı kurulsun ve hizmetler başlasın. Seçim bitti ve şimdi süreç sıfırdan başladı. Tabi halkın ciddi beklentileri var. Yaklaşık 3 aydır bu beklentileri daha iyi okuyoruz. Seçim beyannamemiz sümenimizin altında duruyor. İnşallah 5 yıllık görevimiz dolduğunda muhtemelen bu vermiş olduğumuz sözlerin yüzde 100’ünü yapacağımıza inancımız tamdır. Büyükşehir ile el ele tıkandığımız, sıkıldığımız yerlerde inşallah bu gemiyi karaya oturtmadan hizmetimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle ben de bin aydan hayırlı mübarek Kadir Gecesi mübarek olsun. Savaş içindeki kardeşlerimiz de refaha çıksın” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu